Scopul site-ului

Lucrare de laborator

Site-ul contine subiecte din ariile tematice prevazute de programa de fizica pentru filiera: reala, vocationala (profil militar) si tehnologica.
Site-ul prezinta subiecte de fizica date la bacalaureat in care se intalnesc teste si probleme asemanatoare cu cele studiate in liceu.
Site-ul se adreseaza tuturor utilizatorilor care indragesc fizica, in special tinerilor absolventi de liceu care se pregatesc pentru examenul de bacalaureat la fizica. Prin continutul site-ului sunt testate cunostintele dobandite de utilizator. Se spera ca explicatiile care insotesc raspunsurile si rezolvarile de probleme vor permite reamintirea unor elemente utile.
Pentru a promova examenul de bacalaureat la fizica, tanarul trebuie in primul rand sa inteleaga materialul predat si in al doilea rand sa stie sa efectueza calcule si sa rezolve probleme, folosind cunostintele dobandite.
Consultand un site ca cel de fata cu putin timp inaintea examenului tanarul poate determina rapid profunzimea cunostintelor achizitionate si intelegerea materialului studiat. In felul acesta tanarul revede si isi consolideaza cunostintele si insista acolo unde crede ca este necesara o aprofundare a cunostintelor.

Aceasta metoda a testelor si rezolvarilor de    probleme:
♦ permite activizarea tinerilor;
♦ asigura perceperea nemijlocita a    fenomenului studiat;
♦ formeaza cunostinte durabile;
♦ asigura legarea teoriei cu practica;
♦ formeaza priceperi si deprinderi cu caracter    tehnic;
♦ intareste increderea tinerilor in fortele lor    proprii;
♦ asigura individualizarea muncii de invatare.

Imagini

Folosind testele si rezolvarile de probleme din acest site sau din alte site-uri, precum si din culegerile de probleme, tinerii pot sa aplice si sa redea expresii ale unor concepte fundamentale, marimi fizice, legi si principii.top-siteuri

Continutul site-ului

Harta site-ului

Bacalaureat 2013
Filiera tehnologica
Filiera teoretica
Mecanica
satelit
Termodinamica
Studiul legii Boyle-Mariotte
Producerea si utilizarea curentului continuu
Generator
Optica
Microscop binocular
reputatie
logoBacalaureat fizica-acasa

Circuite.electrice
Incursiune-in-lumea-fizicii
Full Website

Bf
© 2018 - Toate drepturile rezervate